Nyhet

Taylor Swift firar rekordturné med ny bok

Taylor Swift avslöjar både en officiell bok om sin framgångsrika Eras Tour och en fysisk utgåva av sitt senaste album The Tortured Poets Department.

Taylor Swift delade nyheten under tisdagen inför finalen av hennes rekordbrytande världsturné The Eras Tour, som inleds i Miami, Florida på fredag.

På sociala medier skriver Swift att det var "svårt att förstå" att den långa turnén snart är över.

"Den här turnén har varit den mest fantastiska upplevelsen och jag visste att jag ville föreviga de minnen vi skapade tillsammans på ett speciellt sätt. Faktiskt på två sätt. Jag är glad att meddela att The Official Eras Tour Book är fylld med mina personliga reflektioner, tidigare osedda bilder bakom kulisserna och alla magiska minnen som ni skapade varje kväll."


En förhandstitt på boken visar att den inbundna boken på 256 sidor innehåller över 500 fotografier från turnén, från början till slut.


Utöver detta bekräftar Swift att den utökade versionen av hennes senaste album, The Tortured Poets Department, kommer att släppas på vinyl och CD för första gången den 29 november.

Amerikanska fans kan köpa Eras Tour-boken och de fysiska utgåvorna av Anthology via Target samma dag, för att fira Black Friday. Information om internationella försäljningar kommer snart.

Artistens omfattande världsturné avslutas i Vancouver, Kanada i början av december. Denna vecka uppträder hon med tre konserter i Miami, följt av stopp i New Orleans, Indianapolis och Toronto.


LÄS OCKSÅ: Taylor Swift skänker miljoner till orkanoffer

ANNONCE