x

LISTA: 48 Bob Hund-låtar till helgen v. 48 – "harduingetmankandansatill?"

LISTA: 48 Bob Hund-låtar till helgen v. 48   – "harduingetmankandansatill?"

Vecka 48 har nått fram till Helgen V.48. För vissa kanske det betyder att man fyller år, firar bröllopsdag eller känner sorg för någon som har dött. Eller så betyder det absolut ingenting alls. För människor som är fanatiska i Bob Hund betyder det allt detta och lite till. Från en låt till en högtid.

Jag frågade Christian Gabel, Martin Kann och Mats Hellquist vad de förknippar med denna helg som, så många andra helger, infaller en gång per år.

Christian Gabel: Helgen v.48 symboliserar för mig att skapa något speciellt av något helt alldagligt. Det är en låt som blivit till en högtid bara för att man bestämt sig för det, ingen annan anledning behövs egentligen.

Martin Kann: Helgen v.48 som högtid har jag ingen relation till alls egentligen. Det är något som bandets fans helt skapat själva från början. Jag involveras i vissa delar som bandet eller shoppen arrangerar den helgen, men det är inget jag direkt firar.

Mats Hellquist: Vår stora fest har i år bytts ut mot tålamod och längtan, vilket ju också är lite fint!

Om du skulle tipsa om en låt till någon som aldrig hört Bob Hund, vilken väljer du?

Mats Hellquist: Den frågan var lätt, Plankton!

Martin Kann: Sista Beställningen.

Christian Gabel: Hörlurar – stelopererat sväng med en helt banal text som ändå känns oumbärlig.

Snart har helgen v.48 tagit slut. Men innan dess så vill jag spendera tiden i deras lilla hörn av min värld. Låt oss alla fira med en lista med 48 Bob Hund-låtar nu när helgen vecka 48 är här:

LÄS OCKSÅ: 25 anledningar att älska Bob Hund

LISTA: Bob Hunds album rankade – från helt okej till bäst


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA