Nyhet

Anderson Paak till Sverige

GAFFA.se – allt om musik

Anderson .Paak är ett av musikvärldens hetaste namn just nu. I Sverige var han relativt okänd innan albumet Malibu släpptes i januari 2016, men mycket har hänt sedan dess. Snart återser vi stjärnan på svensk mark.

LÄS OCKSÅ: Se Ghosts nya Papa Emeritus Zero påbörja sitt jobb

– Soloskivorna Venice och Malibu förändrade dagens hiphop i grunden. Producenten/låtskrivaren/rapparen/trummisen/supertalangen Anderson .Paak gjorde något som tilltalade både den äldre 90-talsvurmande generationen och den yngre generationen, med sitt funkiga och souliga sound varvat med Anderson .Paaks unika röst, delivery och känsla – har han blivit unisont älskad, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Flera skjutna och sårade vid Youtubes högkvarter


Tillsammans med Knxwledge har han även projektet NxWorries och det senaste albumet Yes Lawd! från 2016 fick en uppföljare i form av Yes Lawd! Remixes i höstas. Den kommande Sverigespelningen följer upp hans Stockholms-visit som support till världsstjärnan Bruno Mars.

4 juli ser du Anderson .Paak på Nobelberget i Stockholm. Biljetter släpps fredag 6 april klockan 10.00 via LiveNation.se

MEST LÄST: Oskar Linnros rasar över dokumentär

ANNONCE