Nyhet

Apple arbetar i hemlighet på iPhone Air

Ryktena om en ny supertunn iPhone 17 antyder att den kommer till nästa år

Det dröjer inte länge innan iPhone 16 lanseras, och det finns inget som tyder på att vi kommer att se några märkbara förändringar i designen. Men om ryktena på nätet är att tro, så kommer det att hända en hel del med nästa års iPhone, alltså modell 17.

En av de mest spännande är den nämnda iPhone 17 Slim, som förväntas ha en avsevärt annorlunda design. Enligt t3.com skulle den placera sig mitt mellan iPhone 17 Pro och iPhone 17 Pro Max, men skulle samtidigt vara en telefonversion av Apples iPad Air eller MacBook Air – alltså supertunn.

Onlinetjänsten t3.com tror också att, precis som med de första Air-produkterna från Apple, kommer vi i början att betala för designen och inte så mycket för prestanda. Men på lång sikt bör priset sjunka och prestandan öka, så att det hänger bättre ihop. På samma sätt som vi sett med andra av Apples produkter som tar nya steg.


iPhone 17 Slim kan också bli den iPhone som en gång för alla banar väg för den första vikbara iPhone – men den ligger nog fortfarande många år fram i tiden.

LÄS ÄVEN: Sonos-app försenar nya produkter

ANNONCE