Nyhet

AirPods 4 får ny design och spännande nya funktioner

De nyligen lanserade AirPods 4 lovar bättre komfort och en öppen design

Apples in-ear hörlurar har inte förändrats så mycket designmässigt från version till version. Det har varit små fina evolutioner och inte stora revolutioner.

Men AirPods 4, som lanserades igår, utlovar saker som en öppen design - vilket är helt nytt för Apple - och inte minst aktiv brusreducering.

Samtidigt berättar Apple att AirPods kommer att ha upp till 24 timmars batteritid på en full laddning.


Vidare kunde teknikjätten berätta att headsetet skulle leverera en enorm förbättring av ljudkvaliteten, bland annat eftersom det har fått en helt ny ljudarkitektur, en driver med låg förvrängning och en förstärkare med stort dynamiskt omfång.

Apple har inte heller glömt gamla dygder, för funktionen Anpassat rumsligt ljud med dynamisk detektering av huvudrörelser, är fortfarande en del av produkten.


Naturligtvis, lockas jag att säga, så har Apple utrustat headsetet med sin egen H2-chip, som lovar intelligenta ljudupplevelser som till exempel röstisolering som skulle leverera en bättre samtalskvalitet oavsett omgivning.

AirPods 4 har också fått en ny trycksensor på stammen, vilket innebär att användarna kan spela och pausa musiken, stänga av och på ljudet och svara eller avvisa samtal med ett enkelt tryck.

Det blir spännande att testa det nya headsetet, när det hamnar på redaktionens bord.


Priset på det nya headsetet kommer att ligga på 1.795 kronor när det hamnar i butikerna.

LÄS ÄVEN: Nytt headset ska återskapa studioljudet hos användaren

ANNONCE